Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [KoolNews]: Το νέο Renault CLIO είναι ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο ολοκληρωμένο! (pics)
[KoolNews]: Το νέο Renault CLIO είναι ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο ολοκληρωμένο! (pics)

[KoolNews]: Το νέο Renault CLIO είναι ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο ολοκληρωμένο! (pics)

Τον δικό του… «μύθο» δημιουργεί το Renault CLIO το οποίο έχοντας κερδίσει ειδικούς και κοινό χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του, την πρακτικότητα, την οικονομία, αλλά και την οδική συμπεριφορά.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν μόνο εκεί. Το Renault CLIO που συνδυάζει ιδανικά την άνεση και την ασφάλεια με τον σπορ χαρακτήρα, παρουσιάζεται ακόμα πιο ολοκληρωμένο, έχοντας εφοδιαστεί με συστήματα και κινητήρες που χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής. 

Παράλληλα χάρη σε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα  η απόκτηση των νέων Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER  είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Με περισσότερες από 13.000.000 πωλήσεις στα 26 χρόνια ζωής της σειράς, το Renault CLIO  δεν αποτελεί απλά ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου, αλλά παράλληλα ένα ορόσημο για την κατηγορία των supermini. 

Άλλωστε η επιτυχία του CLIO  συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό και στην κατάκτηση της 1ης θέσης από τη Renault σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στα αυτοκίνητα πόλης. Το ανανεωμένο CLIO  4ης γενιάς, έρχεται να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της Renault στην κατηγορία έχοντας ενισχυθεί σημαντικά μέσω τεχνολογικών λύσεων τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, όσο και κινητηρίων συνόλων.

Οι μυώδεις επιφάνειες του Renault CLIO 4ης γενιάς στην ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, πέρα από τον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα συνδυάζονται με νέα φωτιστικά σώματα (διαθέσιμο και με φώτα τεχνολογίας full-LED) που εκφράζουν απόλυτα τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!