Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: «Μην τολμήσετε να φέρετε στη Βουλή την τροπολογία για το ΄μαύρο΄ στα κανάλια»
[KoolNews]: «Μην τολμήσετε να φέρετε στη Βουλή την τροπολογία για το ΄μαύρο΄ στα κανάλια»

[KoolNews]: «Μην τολμήσετε να φέρετε στη Βουλή την τροπολογία για το ΄μαύρο΄ στα κανάλια»

Προειδοποίηση προς την κυβέρνηση να μη φέρει την τροπολογία για το «μαύρο» στα κανάλια εντός πέντε ημερών απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας παράλληλα λόγο για κρίση δημοκρατίας και πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό.

«Τις τελευταίες ημέρες βιώσαμε απαράδεκτες μεθοδεύσεις που είχαν μονο σκοπό την πίεση σε δικαστές ενόψει της διάσκεψης του ΣτΕ που θα έκρινε την συνταγματικότητα του νόμου Παππά», είπε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας επίσης λόγο για «παρακράτος ανομίας».

«Η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου υποκλέπτεται και γίνεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο τύπο. Πρόκειται για φαινόμενο που μοιάζει με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «ποτέ στην ιστορία της μεταπολιτευτικής δικτατορίας δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση από δικαστές γιατί δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα μεθοδεύσεων για την ηθική εξόντωση όσων βρίσκονται απέναντι στην κυβέρνηση». Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε μάλιστα στα πρακτικά της Βουλής το σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή».

Ζήτησε, επίσης, η αρμοδιότητα για τα κανάλια να επιστρέψει στο ΕΣΡ και να καταργηθεί ο περιορισμός στον αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών.

«Καλώ όλους τους Έλληνες σε δημοκρατική εγρήγορση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!