Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Μύλος με την δήλωση του Τσακίρη «να πάνε στη Βουλγαρία»: Εγώ τους προέτρεψα να κάνουν το αντίθετο (vid)
[KoolNews]: Μύλος με την δήλωση του Τσακίρη «να πάνε στη Βουλγαρία»: Εγώ τους προέτρεψα να κάνουν το αντίθετο (vid)

[KoolNews]: Μύλος με την δήλωση του Τσακίρη «να πάνε στη Βουλγαρία»: Εγώ τους προέτρεψα να κάνουν το αντίθετο (vid)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει οι δηλώσεις του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη που σε ημερίδα του Ταμείου στη Φλώρινα φέρεται να παρότρυνε τους ελεύθερους επαγγελματίες να πάνε στην Βουλγαρία αν δεν θέλουν να πληρώνουν υψηλές ασφαλιστικές εισφορές.

«Όπως δεν μπορεί και το θεωρεί πατριωτικό ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία» ήταν η απάντηση που αποδίδεται στον κ. Τσακίρη στην παρατήρηση ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται να δίδουν το 80% του εισοδήματός τους σε φόρους και εισφορές.

Ο κ. Τσακίρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 διέψευσε ότι παρότρυνε τους ελεύθερους επαγγελματίες να φύγουν και να πάνε στη Βουλγαρία, λέγοντας ότι έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Επίσης μίλησε και στην Καθημερινή και επισήμανε ότι η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε, καθώς αυτό που είχε ως στόχο να καταδείξει είναι ότι η ικμάδα, η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής, αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!