Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Το Μαξίμου απαντά στα «Νέα» για το κόστος ταξιδιού του Τσίπρα στην Κούβα
[KoolNews]: Το Μαξίμου απαντά στα «Νέα» για το κόστος ταξιδιού του Τσίπρα στην Κούβα

[KoolNews]: Το Μαξίμου απαντά στα «Νέα» για το κόστος ταξιδιού του Τσίπρα στην Κούβα

Με ειρωνικό τόνο απάντησαν κυβερνητικές πηγές στο δημοσίευμα των Νέων, σύμφωνα με το οποίο το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα κόστισε 300.000 δολάρια.

Από το Μέγαρο Μαξίμου εκφράζεται ενόχληση για το γεγονός ότι ο συντάκτης επικαλείται πιλότο που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», όπως αυτό με το οποίο ταξίδεψε ο κ. Τσίπρας, για να υπολογίσει το κόστος.

«Ο ένας πιλότος που “πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος”, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ», τονίζεται.

Συνεχίζοντας σε σκωπτικό ύφος, οι κυβερνητικές πηγές καλούν τον ίδιο πιλότο να «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος» και στα έξοδα της αποστολής «να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας».

«Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα», καταλήγει το non paper του Μαξίμου.

Άλλα λέει το επίσημο «τιμολόγιο»

Οι ισχυρισμοί του Μαξίμου πάντως έρχονται σε αντίφαση με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως για το ωριαίο κόστος πτήσης με το αεροσκάφος Gulfstream. Σύμφωνα με αυτό, για κάθε ώρα πτήσης με το VIP αεροσκάφος το Δημόσιο χρεώνεται με 5.200 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!