Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [KoolNews]: Μαθήματα αυτοελέγχου θα κάνει ο Τραμπ για τη συμπεριφορά του στα social media
[KoolNews]: Μαθήματα αυτοελέγχου θα κάνει ο Τραμπ για τη συμπεριφορά του στα social media

[KoolNews]: Μαθήματα αυτοελέγχου θα κάνει ο Τραμπ για τη συμπεριφορά του στα social media

Μαθήματα αυτοελέγου και αυτοσυγκράτησης όσον αφορά τα tweets του προσπάθησαν να κάνουν οι στενοί συνεργάτους του Ντοναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ένας αξιωματούχος στη Wall Street Journal πριν από μερικές εβδομάδες έγινε συνάντηση με σκοπό να ελεγχούν οι εμπρηστικές δηλώσεις του. Σκοπός των συνεργατών του Τραμπ ήταν να ενθαρρύνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να δείχνει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση στα social media. Δεν είναι λίγες φορές εξάλλου που ο χαρακτήρας που βφάζει και στα social media έχει βάλει σε μπελάδες τον Τραμπ. Οι συνεργάτες του τον προειδοποίησαν ότι τα όσα γράφει στο Twitter μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Επίσης αναφέρθηκαν σε πιθανούς πολιτικούς και νομικούς κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν οι εμπρηστικές δηλώσεις που γίνονται σε δημόσιες πλατφόρμες όπως τα social media.

H συνήθειά του να πετάει αυθόρμητα σχόλια χωρίς να τα φιλτράρει πρώτα στο μυαλό του απασχόλησε εξίσου την συνάντηση. Ο κίνδυνος, όπως συνέβη στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Λαβρόφ, να αποκαλύχει απόρρητες πληροφορίες οδηγεί τους συνεργάτες του να τον συνοδεύουν παντού, ακόμα και σε συναντήσεις κορυφής με άλλους αρχηγούς κρατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!