Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Μάρτυρας στη δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Έλενα Ακρίτα
[KoolNews]: Μάρτυρας στη δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Έλενα Ακρίτα

[KoolNews]: Μάρτυρας στη δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Έλενα Ακρίτα

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν πάρει δημόσια θέση για την υπόθεση είναι και η Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε μάλιστα καταθέσει στις Αρχές. Τώρα αναμένεται να δώσει το παρώνστο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η Έλενα Ακρίτα αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννενα την ερχόμενη Πέμπτη.

Η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει από την πρώτη στιγμή της ανεύρεσης του σώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη από την πρώτη στιγμή ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ευθύνες πολλών, ακόμη και εάν πρόκειται για αυτοκτονία, δείχνοντας ως υπεύθυνους όσους άσκησαν το bullying αλλά και όσους το επέτρεψαν.

«Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στο θάνατο δεν είναι δολοφόνοι;»

Η Έλενα Ακρίτα είχε ζητήσει άμεσα την παρέμβαση του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης γράφοντας «Το παιδί από τα Γιάννενα, κύριε Πανούση».

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο πρώην διευθυντής της σχολής αλλά και η προϊσταμένη της εστίας κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος, καθώς ουσιαστικά ανέχτηκαν τη συμπεριφορά των «σκληρών Κρητικών» που ασκούσαν βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης που φέρεται να είχε παρέμβει στη διεύθυνση της σχολής για την ήπια μεταχείριση φοιτητή που αντιμετώπιζε πειθαρχική ποινή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!