Κυριακή, 28 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [KoolNews]: Μακροπρόθεσμες επενδύσεις «ψάχνει» η Fosun στην Ελλάδα
[KoolNews]: Μακροπρόθεσμες επενδύσεις «ψάχνει» η Fosun στην Ελλάδα

[KoolNews]: Μακροπρόθεσμες επενδύσεις «ψάχνει» η Fosun στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αποτελεί στρατηγική αγορά για την κινεζική Fosun στην ευρωπαϊκή ήπειρο. «Η στρατηγική παρουσία και οι σημαντικές επενδύσεις του Ομίλου Fosun στην Ελλάδα αποτελούν μία ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές και στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων», αναφέρει, σε δηλώσεις της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Λαν Κανγκ, εκτελεστική διευθύντρια, αντιπρόεδρος και επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της Fosun, πρόεδρος του Fosun Insurance Group.

«Οι επενδύσεις έχουν μακροπρόθεσμο και αναπτυξιακό χαρακτήρα, όπως ήδη έχουμε αποδείξει και με την έως τώρα παρουσία μας στην ελληνική αγορά» σημειώνει η ίδια και προσθέτει: «Βλέπουμε ιδιαίτερα θετικά σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα, σε βασικούς τομείς όπως το retail, ο τουρισμός και η ασφάλιση. Αυτοί οι τομείς αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της χώρας, μαζί με τον τομέα της υγείας, ο οποίος αποτελεί, επίσης, ένα πεδίο που μας ενδιαφέρει και έχουμε σημαντική εξειδίκευση».

Η Fosun βλέπει σημαντικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά, που θα ενισχύσουν την παρουσία του Ομίλου μετά τη στρατηγική επένδυση στα Folli Follie και τη συμμετοχή στην επένδυση του Ελληνικού, που αποτελεί το μεγαλύτερο project αστικής ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Μέσα από ταξιδιωτικούς οργανισμούς, όπως η Thomas Cook και η Club Med, η Fosun συμβάλλει τόσο στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στη χώρα, όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!