Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Κοτζιάς: «Εμείς δεν κάναμε κανένα λάθος με τις δηλώσεις Ερντογάν»
[KoolNews]: Κοτζιάς: «Εμείς δεν κάναμε κανένα λάθος με τις δηλώσεις Ερντογάν»

[KoolNews]: Κοτζιάς: «Εμείς δεν κάναμε κανένα λάθος με τις δηλώσεις Ερντογάν»

Επιμένει ο Νίκος Κοτζιάς για την υπόθεση με τις δηλώσεις Ερντογάν, αρνούμενος ότι υπήρξαν δικές του ευθύνες ή του υπουργείου του για την ανακοίνωση που ακολούθησε το επίμαχο τηλεγράφημα του ΑΠΕ και τα λόγια που δεν είπε ποτέ ο Τούρκος πρόεδρος για δημοψήφισμα στη Δυτική Θράκη.

«Ο αντιπολιτευτικός Τύπος έχει κάποιες ευκολίες να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα», υποστήριξε ο κ. Κοτζιάς, διευκρινίζοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε την επίμαχη ανακοίνωση «έχοντας διαβάσει τις δηλώσεις του στα τουρκικά από την ανάρτηση στο ίδιο το site της προεδρίας της Τουρκίας. Γι’ αυτό και εμείς στην ανακοίνωσή μας δεν αναφέραμε ούτε περί δημοψηφίσματος, ούτε οτιδήποτε άλλο», τόνισε.

Όπως σημειώνει, «υπήρξαν δύο λανθασμένα τηλεγραφήματα, από το γραφείο τύπου της Άγκυρας και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Κωνσταντινούπολη, που αναφέρουν ότι ο Ερντογάν αναφέρθηκε σε δημοψηφίσματα, εμείς τέτοια ανακοίνωση δεν κάναμε. Το γελοίο μερίδας του Τύπου και ΜΜΕ είναι», όπως υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών, «ότι μας καταγγέλλουν ότι είμαστε διαλυμένο σαν υπουργείο, διότι δεν έχουμε διαβάσει οι ίδιοι την ανακοίνωση Ερντογάν αλλά αφήσαμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από το ΑΠΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!