Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Η κυβέρνηση να σταματήσει τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις – Σκληρή γραμμή για το ΕΣΡ
[KoolNews]: Η κυβέρνηση να σταματήσει τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις – Σκληρή γραμμή για το ΕΣΡ

[KoolNews]: Η κυβέρνηση να σταματήσει τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις – Σκληρή γραμμή για το ΕΣΡ

Την κυβέρνηση να σταματήσει τις «πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις» καλούν κύκλοι της ΝΔ, την επαύριο της απόφασης του ΣτΕ να κρίνει παραδεκτές τις προσφυγές των καναλιών και να μπει στην ουσία της συζήτησης επί αυτών.

Του Γιώργου Ευγενίδη

«Μετά την απόφαση της διάσκεψης του ΣτΕ να μπει στην ουσία και να κρίνει τη συνταγματικότητα ή μη του «νόμου Παππά», ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Θα αφήσει τη δικαιοσύνη να πάρει την απόφασή της ανεπηρέαστη και όχι υπό την απειλή νέας νομοθετικής ρύθμισης που θα ρίξει «μαύρο» στην ενημέρωση και θα δημιουργήσει μη αναστρέψιμες καταστάσεις, οδηγώντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία», σημειώνουν χαρακτηριστικά από την οδό Πειραιώς

«Είναι εντελώς ανεπίτρεπτο, ύστερα και από την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές και αναγνώρισε ότι υπάρχει έννομο συμφέρον των τηλεοπτικών σταθμών, να επαναφέρει η κυβέρνηση την τροπολογία Παππά», λένε από τη ΝΔ και προσθέτουν σε αυστηρούς τόνους πως ισχύει η προειδοποίηση του κ. Μητσοτάκη η κυβέρνηση να σταματήσει τις αντιδημοκρατικές της συμπεριφορές.

«Αν η κυβέρνηση συνεχίσει τέτοιου είδους πραξικοπηματικές παρεμβάσεις είναι βαριά υπόλογη για αντιδημοκρατικές εκτροπές που δεν θα μείνουν αναπάντητες από την δημοκρατική ελληνική κοινωνία», καταλήγουν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!