Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: «Καρφιά» Χρυσόγονου για χρέος και εσωκομματικά – Μίλησε για «χρεοκοπημένη χώρα»
[KoolNews]: «Καρφιά» Χρυσόγονου για χρέος και εσωκομματικά – Μίλησε για «χρεοκοπημένη χώρα»

[KoolNews]: «Καρφιά» Χρυσόγονου για χρέος και εσωκομματικά – Μίλησε για «χρεοκοπημένη χώρα»

Διπλή παρέμβαση με νόημα από τον Κώστα Χρυσόγονο για το χρέος και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι «δεν θα πρέπει να τρέφουμε ουτοπικές φιλοδοξίες για ριζική αναδιάρθρωση του χρέους τώρα» και πρόσθεσε πως «αυτά που αναφέρει ο Σόιμπλε για μετάθεση της συζήτησης του χρέους για το 2018, αποτελούν απόφαση του Eurogroup το 2016».

Μιλώντς στο ραδιοφωνικό σταθμό North της Θεσσαλονίκης, ο κ. Χρυσόγονος είπε επίσης πως «φάνηκε μια αναντιστοιχία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε εκλογές και στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανοίγει τις οργανώσεις, όταν η ΝΔ έχει 400 χιλιάδες μέλη και το καταρρέον ΠΑΣΟΚ πενήντα χιλιάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά τις 30 χιλιάδες μέλη».

Μάλιστα, προχωρώντας παραπέρα, είπε ότι το κόμμα πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία και επανέλαβε την πρότασή του για εκλογή από τη βάση προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ωστόσο, με αφορμή το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ο κ. Χρυσόγονος ήταν αντίθετος, λέγοντας πως «δεν χρειάζονται εκλογές σε μια σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!