Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [KoolNews]: Iron Guard: Η νέα εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας με σύμβουλο τον Μιχάλη Ζαμπίδη
[KoolNews]: Iron Guard: Η νέα εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας με σύμβουλο τον Μιχάλη Ζαμπίδη

[KoolNews]: Iron Guard: Η νέα εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας με σύμβουλο τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Η Iron Guard Protection, η νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίασή της την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 σε Συνέντευξη Τύπου.

Η Iron Guard είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία αποτελούμενη από αξιόλογα στελέχη με μακρά εμπειρία τόσο στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας καθώς και σε διάφορους άλλους επιχειρηματικούς και όχι μόνο τομείς, που μπαίνει δυναμικά στην αγορά κάνοντας μία καινοτόμα και ανταγωνιστική πρόταση στον κλάδο. Όραμα της Iron Guard είναι να καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου των υπηρεσιών ασφαλείας και σταδιακά να αποτελέσει συνώνυμο της ασφάλειας στη συνείδηση κάθε πολίτη, εταιρίας ή οργανισμού στην Ελλάδα.

Στόχοι της Iron Guard είναι:

1. Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας και φύλαξης υψηλών προδιαγραφών με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και πάντα με ευελιξία ως προς τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

2. Η προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και οργάνωσης αντίστοιχων μίας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, αλλά με το φιλικό πρόσωπο και την αμεσότητα που χαρακτηρίζει μία μικρότερη επιχείρηση, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

3. Η συνεχής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού και των πρακτικών που υιοθετεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς όφελος των πελατών που την εμπιστεύονται.

4. Η παροχή άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού που ανταποκρίνεται ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!