Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Γιατί δεν θέλει τώρα εκλογές ο Κωνσταντίνος Μίχαλος
[KoolNews]: Γιατί δεν θέλει τώρα εκλογές ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

[KoolNews]: Γιατί δεν θέλει τώρα εκλογές ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

Πλήρως συντονισμένος με την κυβέρνηση κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται σήμερα η αγορά είναι άλλη μια εκλογική διαδικασία, η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθηθεί από άλλες εκλογές, στις οποίες θα εφαρμοστεί πλήρως το αναλογικό εκλογικό σύστημα. Κατά την άποψή μου, αυτό θα προκαλέσει ολοκληρωτικό χάος στη χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο ΕurActiv.

Προσθέσει μάλιστα ότι ο κύριος στόχος στην παρούσα φάση τόσο για τον ιδιωτικό τομέα και όσο και για την κυβέρνηση είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Μίχαλος στην ίδια συνέντευξη επισήμανε για το χρέος ότι πρέπει να δοθεί άμεση λύση στο ζήτημα και ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις επικείμενες γερμανικές εκλογές ως δικαιολογία, για να αναβάλει τη σχετική συζήτηση.

«Ως εκπρόσωπος των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το 2012, έχω μιλήσει επανειλημμένα για τη σημασία της μεγαλύτερης συνεργασίας του πολιτικού συστήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!