Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Αναδείχθηκαν τα προβλήματα 4-5 σκηνών μόνο!
[KoolNews]: Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Αναδείχθηκαν τα προβλήματα 4-5 σκηνών μόνο!

[KoolNews]: Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Αναδείχθηκαν τα προβλήματα 4-5 σκηνών μόνο!

Για απόπειρες «ανακατάληψης της εξουσίας» σε μια κρίσιμη συγκυρία κατα την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει την αξιολόγηση κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης.

Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι το πρόβλημα που προκάλεσε ο πρόσφατος χιονιάς στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών και που αποτέλεσε την αιτία για να επικριθεί για μια ακόμα φορά η χώρα μας διεθνώς, περιορίστηκαν «σε 4 – 5 σκηνές»!

Ο ίδιος δε κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αναφέροντας ότι οι ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα χιονισμένα hot spot δεν βαραίνουν την κυβέρνηση αλλά τα ΜΜΕ.

«Υπάρχει ευθύνη του πώς παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Ενώ 50-60 χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην ενδοχώρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα αναδείχθηκαν τα προβλήματα που είχαμε σε 4-5 σκηνές σαν να είναι συνολικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός είπε ότι γραφειοκρατικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε. εμποδίζουν τη γρήγορη ολοκλήρωση των δομών φιλοξενίας και ανέφερε ως ενδεικτικό παράδειγμα την κατασκευή του κέντρου στον Ελαιώνα. «Όταν έφτιαξα εγώ το εκπληκτικό hot spot στον ελαιώνα -μέχρι και air contition έχουν τα σπιτάκια- έγιναν με δικά μας λεφτά και τα πήραμε (σ.σ. Απο την ΕΕ) μετά απο 1,5 χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!