Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: FEEL GREECE παντού!
[KoolNews]: FEEL GREECE παντού!

[KoolNews]: FEEL GREECE παντού!

Εσύ μπορείς να αισθανθείς την Ελλάδα; Όπου και να βρίσκεσαι; Ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη του εξωτερικού; Τις αλησμόνητες εικόνες από τα υπέροχα ελληνικά νησιά… Τον φρέσκο αέρα από τα βουνά… Τις συναρπαστικές μυρωδιές από τα λουλούδια και τα φυτά της Ελληνικής υπαίθρου…

Μπορείς να έχεις την Ελλάδα για πάντα κοντά σου; Τώρα, μπορείς!

Γιατί ακριβώς για αυτήν την ανάγκη μας, σε μια εποχή που η κινητικότητα από μέρος σε μέρος είναι πλέον κανόνας στη ζωή μας, μια ομάδα νέων ανθρώπων με σεβασμό και αγάπη για την πατρίδα δημιούργησε τη «FEELGREECE»!

Σκοπός της; Το λέει και το όνομα της! Καινοτόμα προϊόντα που αναδεικνύουν τις τοπικές ιδιαιτερότητες της Ελληνικής γης , τα οποία φιλοδοξούν να γίνουν οι πρεσβευτές της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο.

Το μήνυμα που μεταφέρουν; Να νιώθουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας την Ελλάδα, όπου και να βρισκόμαστε! Εμείς και όσοι ξένοι τουρίστες επισκέπτονται και μαγεύονται από τη χώρα μας. Να παίρνουν μαζί τους την Ελλάδα.

Πρώτο βήμα σε αυτήν την προσπάθεια, η δημιουργία μιας πρωτοποριακής ταχυδρομικής κάρτας (καρτ-ποστάλ) που διαχέει τα μεθυστικά αρώματα των φυτών και των βοτάνων της χώρας μας.

Η Ελληνική γη, με τις εναλλαγές του εδάφους της, τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες του υψομέτρου και τις διαφορετικές κλίμακες υγρασίας, ποικίλει από τόπο σε τόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!