Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Τα έξοδα του ταξιδιού Τσίπρα στην Κούβα και το τρολ που πήρε μαζί του
[KoolNews]: Τα έξοδα του ταξιδιού Τσίπρα στην Κούβα και το τρολ που πήρε μαζί του

[KoolNews]: Τα έξοδα του ταξιδιού Τσίπρα στην Κούβα και το τρολ που πήρε μαζί του

Τελικά το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα κόστισε 22.900 όπως ανέφερε το non paper της κυβέρνησης ή μήπως όχι; Ο «Βηματοδότης» έχει την απάντηση.

Δεν επρόκειτο να ασχοληθώ με το κόστος του ταξιδιού του Πρωθυπουργού (και της κομματικής συνοδείας του) στην Κούβα, εάν δεν έβλεπα ένα non paper (από αυτά τα συνηθισμένα της κυβερνητικής προπαγάνδας) που έλεγε ότι η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στοίχισε ελάχιστα: «Το ταξίδι (καύσιμα) κόστισε 16.700 ευρώ και η διαμονή 6.200 ευρώ,

σύνολο δηλαδή 22.900 ευρώ». Εψαξα, ρώτησα, έμαθα και σας το μεταφέρω. Πρώτα απ’ όλα, σας ενημερώνω ότι το κόστος πτήσης ανά ώρα όλων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας έχει επισήμως κοστολογηθεί από ειδικούς και έχει δημοσιευθεί μάλιστα και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Δεύτερον, σύμφωνα με αρ. Φύλλου 2808 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, της 5ης Νοεμβρίου, το κόστος ανά ώρα πτήσης του Gulfstream έχει υπολογιστεί σε 5.537,09 ευρώ (όπως φαίνεται και στο έγγραφο νούμερο 11). Πάρτε χαρτί και μολύβι και υπολογίστε:

Σύμφωνα με την ΙΑΤΑ (διεθνής αεροπορικός οργανισμός), η πτήση από Αθήνα σε Αβάνα διαρκεί 15 ώρες. Ο κ. Τσίπρας έκανε και έναν σταθμό σε μια νατοϊκή βάση στην Ισπανία για ανεφοδιασμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!