Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: ΕΥΔΑΠ: Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών
[KoolNews]: ΕΥΔΑΠ: Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών

[KoolNews]: ΕΥΔΑΠ: Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών

Μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου θα έχουν οι καταναλωτές την ευκαιρία να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ, η οποία ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών, προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ανταποκριθούν καλύτερα στις υποχρεώσεις του οικογενειακού προϋπολογισμού τους.  

Στόχος του προγράμματος είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών, όπως έχουν διαμορφωθεί μέσα από τη νέα οικονομική πραγματικότητα, διασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο, τα εχέγγυα για ευημερία και ανάπτυξη στο σύνολο της κοινωνίας.

- Περισσότερα από 33.000 νοικοκυριά διακανόνισαν τις οφειλές τους, επωφελούμενοι των ρυθμίσεων του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών.

- Η διαγραφή προσαυξήσεων λόγω ένταξης στις ρυθμίσεις του Προγράμματος άγγιξε το ποσό των 3,4 εκ. ευρώ.

- Από τις συνολικές οφειλές που έχουν διακανονιστεί και φτάνουν στα 30 εκ. ευρώ, το ήμισυ αφορά σε οφειλές από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Το Πρόγραμμα αφορά σε όλους τους πελάτες της ΕΥΔΑΠ με οφειλές άνω των 60 ευρώ. Ορίζεται ότι η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 20 ευρώ, ενώ ο αριθμός των δόσεων καθορίζεται κατά περίπτωση με ανώτατο όριο τις 36 δόσεις.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι υπάρχει η δυνατότητα απαλλαγής από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα για όσους καταβάλλουν εφάπαξ το οφειλόμενο ποσό, για όσους υπάγονται στον Νόμο 4320/2015 και προχωρήσουν σε ρύθμιση των οφειλών τους έως και 36 άτοκες δόσεις και για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΔΔΗΕ που ρυθμίζουν τις οφειλές τους προς την ΕΥΔΑΠ έως 12 άτοκες δόσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!