Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Επίσημο το «διαζύγιο»: Ο Χάρης Θεοχάρης αποχώρησε από το κόμμα που… δημιούργησε!
[KoolNews]: Επίσημο το «διαζύγιο»: Ο Χάρης Θεοχάρης αποχώρησε από το κόμμα που… δημιούργησε!

[KoolNews]: Επίσημο το «διαζύγιο»: Ο Χάρης Θεοχάρης αποχώρησε από το κόμμα που… δημιούργησε!

Αποχωρεί από τη Δημοκρατική Ευθύνη ένας εκ των βασικών δημιουργών της, Χάρης Θεοχάρης! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, του εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούν για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του.

Αφορμή, όπως αναφέρεται «η προσπάθειά του να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία». 

Στην Δημοκρατική Ευθύνη σημειώνουν ότι «συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης. Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών», προσθέτουν. 

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω κίνηση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 1.500 και πλέον πολιτών, και στηρίχθηκε από 50 προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Αλέκος Παπδόπουλος, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Γιάννης Ρέγκας, ο Λαοκράτης Χαλβατζής και άλλοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!