Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [KoolNews]: Ένα Toyota μεταμφιεσμένο σε Bentley (pics)
[KoolNews]: Ένα Toyota μεταμφιεσμένο σε Bentley (pics)

[KoolNews]: Ένα Toyota μεταμφιεσμένο σε Bentley (pics)

Θεατές στο ίδιο έργο γινόμαστε για ακόμα μια φορά, βλέποντας ένα συμβατικό αυτοκίνητο που προσπαθεί να μοιάσει οπτικά σε κάποιο ακριβότερο, ισχυρότερο και πολυτελέστερο μοντέλο.

Το αποτέλεσμα κάποιες φορές μας εκπλήσσει ευχάριστα και κάποιες δυσάρεστα. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το δεύτερο, καθώς η όραση μας πληγώνεται από ένα κακέκτυπο της Bentley Bentayga. Κάτω από την κακοραμμένη «στολή» βρίσκεται ένα Toyota Venza. Όσοι δε γνωρίζετε τι εστί Venza σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για ένα crossover της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο χρησιμοποιεί το σασί του Camry και προσφέρονταν μέχρι το 2015 στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Παρατηρώντας τις σχετικές φωτογραφίες αρχικά μοιάζει αστείο ότι βλέπεις μια τόσο χαμηλή “Bentayga”. Στο μπροστινό τμήμα μπορούμε να πούμε ότι η αντιγραφή έχει πετύχει σε μεγαλύτερο βαθμό σε σύγκριση με το πίσω, ενώ πλευρικά το Venza παρέμεινε ίδιο. Αν και άλλαξαν προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα, η μάσκα, τα λογότυπα, το καπό και οι ζάντες, δύσκολα το Venza θα καταφέρει να ξεγελάσει κάποιον ότι είναι η Bentayga. Εικόνα από το εσωτερικό δεν έχουμε, επομένως δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν έγιναν τροποποιήσεις και πόσο επιτυχημένες είναι.

Αναφορικά τώρα με την Bentayga υπενθυμίζουμε ότι είναι το πρώτο SUV της Bentley, η οποία υποστηρίζει ότι είναι το πολυτελέστερο και ταχύτερο μοντέλο στην κατηγορία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!