Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: «Εφικτό και ρεαλιστικό» βλέπει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το στόχο για την αξιολόγηση
[KoolNews]: «Εφικτό και ρεαλιστικό» βλέπει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το στόχο για την αξιολόγηση

[KoolNews]: «Εφικτό και ρεαλιστικό» βλέπει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το στόχο για την αξιολόγηση

«Είναι εφικτός και ρεαλιστικός ο στόχος έως τις 5 Δεκέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις και έως το τέλος του έτους να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ώστε από το επόμενο έτος να προχωρήσουμε στην ρύθμιση του χρέους και στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση κάνει όλα όσα απαιτούνται και ότι δεν θα δεχθεί νέα μέτρα για μετά το 2018 και ειδικότερα για τα εργασιακά «δεν μπορεί να δεχθεί λύσεις που έρχονται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε το σενάριο πρόωρων εκλογών, το οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο για τη χώρα.

Για το Κυπριακό, είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει σταθερά τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση. Διευκρίνισε επίσης ότι δεν εξετάζεται ενδεχόμενο διμερούς συνάντησης Ελλάδας Τουρκίας πριν από την επανεκκίνηση των συνομιλιών.

Ανέφερε επίσης ότι ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στην Κούβα για τις εκδηλώσεις πένθους για το θάνατο του Φιντελ Κάστρο, είναι από τους λίγους ηγέτες που θα εκφωνήσει επικήδειο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!