Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Δυναμική συμμετοχή του ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
[KoolNews]: Δυναμική συμμετοχή του ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

[KoolNews]: Δυναμική συμμετοχή του ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Δυναμικό παρόν στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας έδωσε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ο ΟΠΑΠ που συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή του αθλητισμού, ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

Ο  θεσμός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ξεκίνησε το 2012 κι έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και ως «ορόσημο» στην προετοιμασία των αθλητών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συνολικά 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, που είχε σύμμαχο και τον καλό καιρό. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και εκατοντάδες μέλη της ΟΠΑΠ running team, που έβαλαν τα αθλητικά τους κι έλαβαν θέση στο Σύνταγμα για την εκκίνηση του αγώνα δρόμου,  στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το Νοέμβριο του 2017. Η εταιρεία, εξάλλου, από την ίδρυσή της το 1958, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος ως ο Μέγας Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας από το 2011.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!