Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Δεν πηγαίνει τελικά στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
[KoolNews]: Δεν πηγαίνει τελικά στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

[KoolNews]: Δεν πηγαίνει τελικά στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατά τα φαινόμενα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα δώσει το παρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στο Μάαστριχτ, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KoolNews.gr.

Του Γιώργου Ευγενίδη

Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ προέρχεται από ένα πολυήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου είχε πληθώρα επαφών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα για αρκετές ημέρες να μην βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ελληνικής επικαιρότητας.

Με την επιστροφή του όμως δρομολογούνται αρκετές πρωτοβουλίες της ΝΔ, ενώ και λόγω της συγκυρίας, όπου το πολιτικό θερμόμετρο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο (τεκταινόμενα στη δικαιοσύνη, ΣτΕ, ΕΣΡ κλπ), ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να μείνει στην Αθήνα, μιας και ούτως ή άλλως η Σύνοδος δεν είναι ιδιαίτερα αποφασιστικής σημασίας για τα ελληνικά ζητήματα.

Αυτό σημαίνει πως και ραντεβού του κ. Μητσοτάκη με έτερους κεντροδεξιούς ηγέτες δεν θα γίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας για ραντεβού με την καγκελάριο Μέρκελ, αλλά και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, πλην όμως όλα αυτά παραπέμπονται για την επόμενη Σύνοδο του Νοεμβρίου, ενώ ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!