Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [KoolNews]: Χαράλαμπος Μπιζάς: Ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου είναι Έλληνας! (pics)
[KoolNews]: Χαράλαμπος Μπιζάς: Ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου είναι Έλληνας! (pics)

[KoolNews]: Χαράλαμπος Μπιζάς: Ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου είναι Έλληνας! (pics)

Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου και το όνομά του έχει γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. Έχει ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου, έχει 43 διαβατήρια και είναι ο πρώτος Έλληνας που πάτησε το πόδι στον αφιλόξενο τόπο του Βορείου αλλά και του Νοτίου Πόλου, υψώνοντας μάλιστα και την ελληνική σημαία.

Είναι ο Χαράλαμπος Μπιζάς από την Άρτα. Τον έχουν χαρακτηρίσει «Ο Έλληνας Φιλέας Φογκ», «Ο Έλληνας που κατέκτησε τους 2 πόλους», «Ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου», «ο Έλληνας Μαγγελάνος».

Σπούδασε στο  τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας  αλλά όταν ήρθε η ώρα να μπει στον επαγγελματικό στίβο ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς του που τον οδήγησε στην την πόρτα ενός γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου. 

Με εφόδιο τις ξένες γλώσσες που γνώριζε, την εμπειρία του από τα ταξίδια που είχε ξεκινήσει μόνος του και την φλόγα της αγάπης για την περιπέτεια  να καίει μέσα του έπιασε δουλειά  και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε προϊστάμενος διοργάνωσης εκδρομών κάνοντας την αγάπη του επάγγελμα. Βρέθηκε σε μέρη που οι περισσότεροι βλέπουμε μόνο σε ντοκιμαντέρ, γνώρισε ανθρώπους και πολιτισμούς από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ετοιμάζοντας την βαλίτσα του για το επόμενο ταξίδι,  ο  Χαράλαμπος Μπιζάς μιλάει στο KoolNews.gr και την Ελένη Λαζάρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!