Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Ασθενοφόρα παίρνουν φωτιά ενώ μεταφέρουν ασθενείς: Απίστευτες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για το ΕΚΑΒ
[KoolNews]: Ασθενοφόρα παίρνουν φωτιά ενώ μεταφέρουν ασθενείς: Απίστευτες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για το ΕΚΑΒ

[KoolNews]: Ασθενοφόρα παίρνουν φωτιά ενώ μεταφέρουν ασθενείς: Απίστευτες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για το ΕΚΑΒ

Για τραγική κατάσταση στο ΕΚΑΒ κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ, δίνοντας στοιχεία στη δημοσιότητα.

Περιγράφοντας τα εμπόδια με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες, όταν πρόκειται να μεταφέρουν δικό τους άνθρωπο σε εφημερεύον Νοσοκομείο η ΠΟΕΔHΝ αναφέρει ότι τα προαύλια που στεγάζονται οι Διευθύνσεις των ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα, έχουν καταντήσει Νεκροταφεία Ασθενοφόρων και επιπρόσθετα απαριθμεί τα πρωτόγονα μέσα με τα οποία μεταφέρονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία όπως, μπουλντόζες, αγροτικά οχήματα, Ι.Χ., γαϊδούρια, μουλάρια, άλογα κ.α.

Οχήματα που έχουν διανύσει κατά μέσο όρο 600.000 έως 900.000 χιλιόμετρα, εκδηλώνουν συνεχώς βλάβες, ακόμη και φωτιά κατά τη διάρκεια διακομιδών επειγόντων περιστατικών. Κάθε διακομιδή που ολοκληρώνεται είναι άθλος για τους διασώστες και το σύστημα υγείας.

Όπως επισημαίνουν, η διοίκηση και το αρμόδιο υπουργείο δεν αντιλαμβάνονται λόγω κομματικού φανατισμού το δράμα που ζουν οι άνθρωποι των οποίων η ζωή κρέμεται από μία κλωστή και δεν βρίσκουν ασθενοφόρο για διακομιδή σε εφημερεύον Νοσοκομείο.

Μάλιστα προς επαλήθευση των στοιχείων που παραθέτονται στο εν λόγω κείμενο, η ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία Ασθενοφόρα, τα δύο εξ αυτών καινούργια (αγορασμένα από την Υγειονομική Περιφέρεια).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!