Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [KoolNews]: Απίστευτο και όμως ελληνικό: Οι εφορίες ξέμειναν από πετρέλαιο θέρμανσης
[KoolNews]: Απίστευτο και όμως ελληνικό: Οι εφορίες ξέμειναν από πετρέλαιο θέρμανσης

[KoolNews]: Απίστευτο και όμως ελληνικό: Οι εφορίες ξέμειναν από πετρέλαιο θέρμανσης

Στα γνωστά προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την καθημερινή τους λειτουργία (έλλειψη προσωπικού, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανοργάνωση, αναλώσιμα υλικά κλπ) έρχεται να προστεθεί ακομη ένα: η έλλειψη θέρμανσης.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς των  εφοριακών καταγγέλουν τη  λειτουργία μεγάλου αριθμού υπηρεσιών χωρίς θέρμανση και τη ύπαρξη απαράδεκτων και επικίνδυνων συνθηκών για εργαζομένους και φορολογούμενους.

Όπως αναφέρουν είναι προφανές ότι η  κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι ίδιοι καταγγέλουν πως οι μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύονται κενές περιεχομένου.

“Επενδύουν για την επίλυση του προβλήματος στην έλευση του καλοκαιριού”, καταγγέλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής Κυκλάδων.

Ως πρώτη αντίδραση στην απαράδεκτη – όπως λένε- αυτή κατάσταση οι εφοριακοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό υπηρεσιών που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργούν χωρίς θέρμανση. Συγκεκριμένα προγραμματίζονται αρχικά κινητοποιήσεις για την Δευτέρα 20.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων και για την Τρίτη 21.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!