Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Άκης: «Όλα είναι στημένα, το λέω από την αρχή»
[KoolNews]: Άκης: «Όλα είναι στημένα, το λέω από την αρχή»

[KoolNews]: Άκης: «Όλα είναι στημένα, το λέω από την αρχή»

«Όλα είναι στημένα. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω από την αρχή…», είπε σήμερα, κατά την τρίτη ημέρα της απολογίας του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των μιζών από εξοπλιστικά προγράμματα.

Εκ νέου κατά την απολογία του, ο πρώην υπουργός Άμυνας αρνήθηκε κάθε σχέση με τις υπεράκτιες εταιρείες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Όπως είπε στο δικαστήριο, οι εταιρείες αυτές ανήκουν στον πρώτο του εξαδέλφο Νίκο Ζήγρα όπως και τα έγγραφα που εντοπίστηκαν στο γραφείο του στη Κομνά Τράκα στην Κυψέλη.

Ο  Άκης Τσοχατζόπουλος -που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών- ανέφερε ότι είχε παραχωρήσει ένα μικρό χώρο στο εξάδελφο του, προκειμένου να κάνει τις δουλειές του:

Πρόεδρος: Γιατί τα καταμαρτυρεί όλα αυτά εναντίον σας ο εξάδελφος σας;

Άκης Τσοχατζόπουλος: Χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί επέλεξε να πάει στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, του Καρχιμάκη και της ΕΥΠ. Για έναν λόγο δεν έπρεπε να το κάνει αυτό γιατί στη Θεσσαλονίκη μας ξέρουν (…) Ήταν ο αγαπημένος μου ξάδελφος και εξαγοράστηκε από τον Παπανδρέου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!