Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Αδύνατη η λύση χωρίς υποχωρήσεις για το χρέος
[KoolNews]: Αδύνατη η λύση χωρίς υποχωρήσεις για το χρέος

[KoolNews]: Αδύνατη η λύση χωρίς υποχωρήσεις για το χρέος

«Τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες πρωτοβουλίες προσέγγισης όλων των μερών για την επίτευξη της συμφωνίας». Αυτό αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη αναγνωρίζοντας από την πλευρά τους πως στο Eurogroup της Δευτέρας «δεν θα συντελεστεί κοσμογονία» σε επίπεδο διαπραγμάτευσης.

Όπως σημειώνει το insider.gr, το Μαξίμου αφήνει να εννοηθεί ότι το οικονομικό επιτελείο διαπραγματεύεται με τους δανειστές ένα συνδυασμό αντισταθμιστικών μέτρων που θα προκαλέσουν την περίφημη δημοσιονομική ισορροπία και θα ικανοποιήσουν το κυβερνητικό μότο των τελευταίων ημερών «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα λιτότητας».

Σύμφωνα με πηγές η κυβέρνηση συζητά με τους θεσμούς μία σειρά ισοδύναμων μέτρων που θα αντισταθμίσουν όχι μόνο τις εντυπώσεις από την ψήφιση προληπτικών μέτρων για την περίοδο μετά το 2018, αλλά και τα αριθμητικά στοιχεία σε σχέση με το τι θα δώσουμε και τι θα πάρουμε.

Όπως διαφάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, στην καλύτερη περίπτωση θα αποφασιστεί η επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, στην χειρότερη περίπτωση η απόφαση αυτή θα μετατεθεί.

Κατά τους ίδιους εφόσον τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών επιστρέψουν στην Αθήνα και βάλουν τα στοιχεία στο χαρτί κάνοντας εκ νέου τους υπολογισμούς τους, τότε θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (Staff Level Agreement).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!