Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Wall Street: Eπέστρεψε τα κέρδη που της “χάρισε” η Fed
[Κέρδος]: Wall Street: Eπέστρεψε τα κέρδη που της “χάρισε” η Fed

[Κέρδος]: Wall Street: Eπέστρεψε τα κέρδη που της “χάρισε” η Fed

Πτωτικά πρόσημα κατέγραψαν οι περισσότερες μετοχές της Wall Street, με το αμερικανικό χρηματιστήριο να μην καταφέρνει να διατηρήσει τα κέρδη που συγκέντρωσε μετά την ανακοίνωση της Fed η οποία έστειλε “σήμα” πως δεν σκοπεύει να αυξήσει τα επιτόκια φέτος.

Μετά το τέλος της διήμερης συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής, η Fed διατήρησε, όπως αναμενόταν, το εύρος των επιτοκίων στο 2,25-2,5% ενώ προανήγγειλε επιβράδυνση του ρυθμού συρρίκνωσης του ισολογισμού της το Μάιο και “πάγωμά” του τον Οκτώβριο.

Δείκτες – στατιστικά

Αφού διέγραψαν τις αρχικές απώλειες για να πάρουν την ανιούσα μετά την Fed, οι μετοχές επέστρεψαν στις απώλειες με τον S&P 500 να κλείνει στο -0,3% και τις 2.824 μονάδες. Ο βιομηχανικός Dow Jones έχασε 0,55% στις 25.745 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq παρέμεινε σε θετικό έδαφος, κερδίζοντας 0,07% στις 7.728 μονάδες.

Απώλειες 3,49% συσσώρευσε ο τίτλος της FedEx, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το γ΄ τρίμηνο χρήσης.

Άνοδο 2,1% σημειώνει εξάλλου ο τίτλος της μητρικής της Google, Alphabet, παρά την ανακοίνωση προστίμου ύψους 1,49 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παραβίαση των αντιμονοπωλιακών κανόνων της ΕΕ. Όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, η Google έκανε κατάχρηση της κυρίαρχης θέσης της στην αγορά, επιβάλλοντας σειρά περιοριστικών ρητρών σε συμβόλαια με ιστοτόπους τρίτων μερών, οι οποίες δεν επέτρεπαν στους ανταγωνιστές της Google να τοποθετούν τις δικές τους διαφημίσεις αναζήτησης στους εν λόγω ιστοτόπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!