Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Βρούτσης: Επωφεληθείτε τώρα από τη ρύθμιση 120 δόσεων, δεν θα υπάρξει άλλη
[Κέρδος]: Βρούτσης: Επωφεληθείτε τώρα από τη ρύθμιση 120 δόσεων, δεν θα υπάρξει άλλη

[Κέρδος]: Βρούτσης: Επωφεληθείτε τώρα από τη ρύθμιση 120 δόσεων, δεν θα υπάρξει άλλη

«Η ρύθμιση των 120 δόσεων και με τις ευνοϊκές αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση θα είναι η τελευταία», τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι δεν θα υπάρξει άλλη ρύθμιση 120 δόσεων γι΄αυτό και όσοι θέλουν να επωφεληθούν πρέπει να σπεύσουν να ενταχθούν τώρα.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε ακόμη πως η προηγούμενη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φέρει ρύθμιση 120 δόσεων, το 2015, αποδείχτηκε ότι αυτό δεν βοήθησε την αγορά. Μάλιστα, προκειμένου να δώσει έμφαση ότι η ρύθμιση 120 δόσεων που θα έρθει τώρα θα είναι η τελευταία, απευθύνθηκε στους πολίτες λέγοντάς τους «το λέω, επωφεληθείτε τώρα από την ρύθμιση, δεν θα υπάρξει άλλη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε ευνοϊκές ρυθμίσεις στις 120 δόσεις -Τι αλλάζει
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 20|07|2019 | 20:54
Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για τις 120 δόσεις

Εντωμεταξύ, στις αλλαγές τις 120 δόσεις που θα φέρει η κυβέρνηση αναφέρθηκε χθες και ο Κυριάκος Μητσάκης κατά την ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων θα γίνει πιο πιο ευνοϊκή με στόχο να μπουν σε αυτήν περισσότεροι πολίτες που έχουν οφειλές αλλά και να παραμένουν σε αυτήν. Αυτός είναι ο λόγος που η ελάχιστη μηναία δόση μειώνεται, ενώ παράλληλα γίνονται ευνοϊκότερα τα κριτήρια υπαγωγής στη ρύθμιση, όπως και τα κίνητρα παραμονής σε αυτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!