Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Βροχή πλειστηριασμών αύριο με επισπεύδουσες τις τράπεζες
[Κέρδος]: Βροχή πλειστηριασμών αύριο με επισπεύδουσες τις τράπεζες

[Κέρδος]: Βροχή πλειστηριασμών αύριο με επισπεύδουσες τις τράπεζες

Βροχή πλειστηριασμών αύριο στα Ειρηνοδικεία, αφού οι πλειστηριασμοί σε φυσική μορφή καλά κρατούν και όπως φαίνεται θα αργήσουν να υποκατασταθούν από τους ηλεκτρονικούς.

Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα, αν δει κανείς το πρόγραμμα των πλειστηριασμών, με επισπεύδουσες τις τράπεζες, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών θα διεξαχθεί όχι με το πάτημα ενός κουμπιού από τα γραφεία των συμβολαιογράφων, αλλά στο Ειρηνοδικείο. Γεγονός που εφιστά την εγρήγορση της κυβέρνησης ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια της πρεμιέρας των πλειστηριασμών την προηγούμενη Τετάρτη.

Σχεδόν εξ ολοκλήρου οι πλειστηριασμοί που θα διενεργηθούν από τις τράπεζες αύριο θα γίνουν στα Ειρηνοδικεία, αφού η μοναδική περίπτωση ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, αυτή του πλοίου Αίολος Κεντέρης, πήρε αναβολή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά για τις 10 Ιανουαρίου 2018.

Μεταξύ των πλειστηριασμών, όλων φυσικών, στους οποίους θα προχωρήσουν αύριο οι τράπεζες είναι:

1) Πλειστηριασμός κατά Νομικού Προσώπου με επισπεύδουσα την Alpha Bank. Πρόκειται για ακίνητο – επαγγελματικό χώρο στην Κηφισιά, για σύνολο οφειλών 1.519.751 ευρώ και με τιμή πρώτης εκκίνησης 721.000 ευρώ.

2) Πλειστηριασμός κατά Νομικού Προσώπου με επισπεύδουσα την Alpha Bank. Πρόκειται για ακίνητο – επαγγελματικό χώρο στον Γέρακα Αττικής, για σύνολο οφειλών 2.585.244 ευρώ και με τιμή πρώτης εκκίνησης 610.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!