Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Βράβευση του Ευάγγελου Μυτιληναίου για τη συμβολή του στην ελληνική οικονομία
[Κέρδος]: Βράβευση του Ευάγγελου Μυτιληναίου για τη συμβολή του στην ελληνική οικονομία

[Κέρδος]: Βράβευση του Ευάγγελου Μυτιληναίου για τη συμβολή του στην ελληνική οικονομία

Στο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα της Capital Link, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mytilineos S.A., Ευάγγελος Μυτιληναίος, θα βραβευθεί στο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα της Capital Link, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη αύριο Δευτέρα. Στον κ. Μυτιληναίο θα απονεμηθεί το “2018 Capital Link Hellenic Leadership Award” για την εξαιρετική συμβολή του στην οικονομία της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου του φόρουμ, στο New York Yacht Club. Τον κ. Μυτιληναίο θα προλογίσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Metropoulos & Company, Ντιν Μητρόπουλος.
Κύριος ομιλητής του δείπνου θα είναι ο Αμερικανός βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για ευρωασιατικές υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ, ενώ θα παρευρεθούν και οι Έλληνες υπουργοί που θα συμμετάσχουν στο φετινό 20ό Επενδυτικό Φόρουμ για την Ελλάδα της Capital Link.

Στο πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο – ο οποίος θα είναι και ο Κεντρικός Ομιλητής στο γεύμα του Συνεδρίου – συμμετέχουν επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Ελενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού, Γιώργος Τζιάλλας, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείο Εξωτερικών και μέλος του Δ.Σ. του Enterprise Greece, Γιάννης Μπράχος και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!