Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Βασίλης Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος): Θα ξαναφέρουμε «και του πουλιού το γάλα» -Επενδύσεις 60 εκατ. ευρώ
[Κέρδος]: Βασίλης Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος): Θα ξαναφέρουμε «και του πουλιού το γάλα» -Επενδύσεις 60 εκατ. ευρώ

[Κέρδος]: Βασίλης Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος): Θα ξαναφέρουμε «και του πουλιού το γάλα» -Επενδύσεις 60 εκατ. ευρώ

H AΒ Βασιλόπουλος έχει βάλει πλώρη για να κατακτήσει ξανά την κορυφή, να μείνει εκεί και να προσφέρει ξανά στους καταναλωτές «και του πουλιού το γάλα».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η νέα διοίκηση της εταιρείας δια στόματος του νέο Brand President Βασίλη Σταύρου, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ανακοίνωσε τους στόχους και το όραμα της ΑΒ.
«Πρώτο μέλημα μας είναι να ξαναγίνουμε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς. Να φέρουμε την ΑΒ και πάλι στην κορυφή και να γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της ποικιλίας, της εξυπηρέτησης και της καινοτομίας». Η ΑΒ έχει στόχο να γίνει η καλύτερη αλυσίδα για να ψωνίζει ο καταναλωτής, να δημιουργήσει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους 14.000 συνεργάτες της και να γίνει ο καλύτερος γείτονας για την τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται.

Επενδύσεις και νέα καταστήματα

Για τη φετινή χρονιά δρομολογούνται επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο κ.Σταύρου ανακοίνωση πως για το 2019 δρομολογείται το άνοιγμα 56 νέων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με τα 35 να είναι franchise, ενώ η ΑΒ θα προχωρήσει και στην ανακαίνιση 50 καταστημάτων. Το πρώτο καινούργιο κατάστημα θα είναι στην Πάτρα, ενώ όπως ανέφερε ο κ.Σταύρου θα δοθεί έμφαση σε διάφορες περιοχές που υπάρχουν περιθώρια, όπως η Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!