Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Τροποποίηση του προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα»
[Κέρδος]: Τροποποίηση του προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα»

[Κέρδος]: Τροποποίηση του προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα»

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρία – ΕΛΑΝΕΤ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, με χωρική αρμοδιότητα για τις περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για τα ακόλουθα:

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ.: ΟΙΚ/107886/569/14.10.2016 Απόφαση της υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κας Θεοδώρας Τζάκρη τροποποιήθηκε ο Οδηγός του Προγράμματος «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ» του ΕΠΑΝ ΙΙ ως ακολούθως:

1. Το τρίτο σημείο της παραγράφου Δ) «Παραλαβή έργου» του Κεφαλαίου 13.2 «Παρακολούθηση έργου»:

«Εάν απαιτείται, η ύπαρξη άδειας λειτουργίας εν ισχύ (ή όπου προβλέπεται απαλλαγής), που να περιλαμβάνει τον εξοπλισμό που προμηθεύτηκε η επιχείρηση στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της. Σε περίπτωση που κατά την ολοκλήρωση του έργου δεν είναι διαθέσιμη η εν ισχύ άδεια λειτουργίας, θα πρέπει κατ’ ελάχιστον να υπάρχει σχετική βεβαίωση των αρμοδίων υπηρεσιών ότι έχει υποβληθεί σχετικός φάκελος για την ανανέωση της ή την έκδοση νέας αδείας. Η νέα ή ανανεωμένη άδεια είναι υποχρεωτικό να προσκομισθεί στον ΕΦΔ (ΕΦΕΠΑΕ) το αργότερο μέχρι και τρεις (3) μήνες από την ολοκλήρωση του έργου. Αποτελεί ευθύνη του ΕΦΕΠΑΕ να ελέγχει και να παρακολουθεί τις όποιες εκκρεμότητες δημιουργηθούν και να ενημερώνει σχετικά την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, Δ/νση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και την Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!