Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Τριπλή βράβευση για την British American Tobacco Hellas
[Κέρδος]: Τριπλή βράβευση για την British American Tobacco Hellas

[Κέρδος]: Τριπλή βράβευση για την British American Tobacco Hellas

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η British American Tobacco Hellas, στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επισφραγίζοντας την πολύχρονη, σταθερή και διαρκή δέσμευση της εταιρείας για δημιουργία αξίας καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Η British American Tobacco Hellas διακρίθηκε στο θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards 2016 ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις σχετικά με την εταιρική υπευθυνότητα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε 3 βραβεία για το πρόγραμμα «Μαζί φτιάχνουμε Σπίτι με Αξία», μέσω του οποίου δημιούργησε και συνεχίζει να υποστηρίζει σε μια ολιστική προσέγγιση τις Κοινωνικές Κατοικίες, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τη μη κυβερνητική οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», προσφέροντας σπίτι σε σημαντικό αριθμό οικογενειών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα στέγασης και επελέγησαν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

«Οι διακρίσεις που λάβαμε για την Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελούν απτή απόδειξη και επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε αξία και να δίνουμε όραμα σε ανθρώπους σε ανάγκη», ανέφερε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μάλτα και το Ισραήλ κ. Στέφανος Διανέλλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!