Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Συνεργασία ΟΠΑΠ με την CQS στην εξυπηρέτηση πελατών
[Κέρδος]: Συνεργασία ΟΠΑΠ με την CQS στην εξυπηρέτηση πελατών

[Κέρδος]: Συνεργασία ΟΠΑΠ με την CQS στην εξυπηρέτηση πελατών

H CQS, ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, ανέλαβε την υποστήριξη τουΟΠΑΠ με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η συνεργασία με τονΟΠΑΠ αφορά στη διαχείριση τηςτηλεφωνικής εξυπηρέτησηςτων πελατών του τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο δικτύου των πρακτορείων του, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ενδυνάμωση της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των παικτών και των συνεργατών τουΟΠΑΠ σε 24ωρη βάση, μέσω μιας υπηρεσίας που θα ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες υποστήριξης και τον κεντρικό προσανατολισμό της εταιρείας για παροχή άριστων υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Υπό αυτό το πρίσμα, σχεδιάστηκε από την CQS ένα νέο μοντέλο εξυπηρέτησης, το οποίο ενσωματώνει όλα τα στοιχεία ανάπτυξης των παιχνιδιών τουΟΠΑΠ που προσφέρονται στους πελάτες του και έχει ως κεντρικό στοιχείο την αμεσότητα και την ευελιξία.

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, ο CEO της CQS,Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου,σημείωσε «Συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, της οποίας η ίδια η λειτουργία είναι προσηλωμένη στην άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και του δικτύου της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!