Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Συνεργασία Ελλάδος-Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Κύπρου
[Κέρδος]: Συνεργασία Ελλάδος-Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Κύπρου

[Κέρδος]: Συνεργασία Ελλάδος-Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Κύπρου

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με τη Λέσχη Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών και την Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, πραγματοποίησαν πολυμελή αποστολή στην Κύπρο από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου 2019. Στην αποστολή συμμετείχαν 43 εκπρόσωποι από 23 Πρεσβείες: Βελγίου (Βαλλονικής και Φλαμανδικής Κοινότητας), Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Ελλάδας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ιταλίας, Ιορδανίας, Ισπανίας, Κροατίας, Κύπρου, Λετονίας, Λιθουανίας, Μαυροβουνίου, Μολδαβίας, Νοτίου Αφρικής, Ουγγαρίας, Ουζμπεκιστάν, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Σλοβενίας, Σουηδίας και Φινλανδίας.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Καθηγητής Χαράλαμπος Κασίμης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Enterprise Greece και Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της επίσκεψης αυτής ήταν η τόνωση της εξωστρέφειας, η προβολή των επιχειρηματικών ευκαιριών της Κύπρου και η προώθηση κλάδων με έντονο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της αποστολής περιελάμβανε συναντήσεις εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου, στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, σεμινάριο με τον ομόλογο οργανισμό της Κύπρου Invest in Cyprus και τον CIFA, προκαθορισμένες κατ’ ιδίαν συναντήσεις (130 Β2Β) με εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Κύπρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!