Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: ΣΕΤΠ: Θετική η συμφωνία ΟΤΟΕ – Τράπεζας Πειραιώς
[Κέρδος]: ΣΕΤΠ: Θετική η συμφωνία ΟΤΟΕ – Τράπεζας Πειραιώς

[Κέρδος]: ΣΕΤΠ: Θετική η συμφωνία ΟΤΟΕ – Τράπεζας Πειραιώς

Θετικά αποτιμά ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ) τη συμφωνία στην οποία κατέληξε η διοίκηση της τράπεζας με την ΟΤΟΕ για τη δημιουργία νέου εταιρικού σχήματος για την διαχείριση των κόκκινων δανείων.

Η συμφωνία, αναφέρει ο ΣΕΤΠ, «διασφαλίζει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων στις υπηρεσίες των κόκκινων δανείων, στο πλαίσιο των Συλλογικών Συμβάσεων (Κλαδικών και Επιχειρησιακών), καθώς και του Κανονισμού Εργασίας, ενώ ταυτόχρονα κατοχυρώνεται το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης των εργαζομένων που δεν θα θελήσουν να συμμετάσχουν, πριν τη διαδικασία μετακίνησης στη νέα εταιρεία».

Ο ΣΕΤΠ προσθέτει πως η εν λόγω συμφωνία είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων από κανέναν «παρά μόνο από όσους θέλουν να τορπιλίσουν την προσπάθεια της ΟΤΟΕ και να υπονομεύσουν τον αγώνα των εργαζομένων που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα». Η συμφωνία έχει την εγγύηση της ίδιας της ΟΤΟΕ «αλλά και του Συλλόγου μας που θα παρακολουθήσουν βήμα – βήμα την εφαρμογή της και θα συμμετέχουν, σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωσή της. Λυπούμαστε για όσους αμφισβήτησαν το περιεχόμενο αλλά και την ουσία αυτής της συμφωνίας, με την οποία η Τράπεζα ΠειραιώςΠΕΙΡ +14,75% ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις που επιβεβαίωσε άλλωστε με ανακοίνωσή της και η ίδια.

Καλούμε, τους συναδέλφους μας να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους κινδυνολογούν και προσπαθούν να τους φοβίσουν, για να στηρίξουν έναν περίεργο και στείρο συνδικαλιστικό λόγο, που άρχισε ήδη να κλονίζεται, γιατί αποκαλύφθηκε στα μάτια όσων εργαζομένων πίστεψαν στα ψέματα και στην δήθεν επαναστατική τους διάθεση, για να κρύψουν τις συνδικαλιστικές – πολιτικές σκοπιμότητες και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!