Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Πρόωρες εκλογές το 2017; Ποιοι και γιατί βλέπουν πολιτικές εξελίξεις
[Κέρδος]: Πρόωρες εκλογές το 2017; Ποιοι και γιατί βλέπουν πολιτικές εξελίξεις

[Κέρδος]: Πρόωρες εκλογές το 2017; Ποιοι και γιατί βλέπουν πολιτικές εξελίξεις

Φωτιά παίρνει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα για ακόμη μια φορά, με την οικονομία να βρίσκεται στο προσκήνιο και με τα σενάρια πρόωρων εκλογών να επανέρχονται όσο και αν η κυβέρνηση τα απορρίπτει μετ’ επιτάσεως. Η γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και η έστω και προκαταρκτική συζήτηση για το χρέος, αποτελούν τα κρίσιμα στοιχήματα για το Μέγαρο Μαξίμου.

Αν όμως υπάρξουν προβλήματα και οι πιέσεις ενταθούν από τους δανειστές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Κάτι που τονίζουν και οι αναλύσεις ξένων εφημερίδων και αναλυτών ενώ το «βλέπουν» και βουλευτές της αντιπολίτευσης.

El Pais

Ρεαλιστική πιθανότητα πρόωρων εκλογών βλέπει η ισπανική εφημερίδα El Pais, καθώς όπως λέει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα χάνει τη δημοτικότητά της, λόγω της αγανάκτησης του κόσμου για τη μη τήρηση των μη ρεαλιστικών υποσχέσεών της αλλά και λόγω της απουσίας γρήγορων κι εύκολων λύσεων σε σύνθετα προβλήματα που απαιτούν διάλογο κι όχι προκλητικές προτάσεις.

Αλλά, προσθέτει, πέραν των δυσκολιών με την οικονομική πολιτική -κάτι το οποίο, δυστυχώς, οι Έλληνες έχουν συνηθίσει- ο ΣΥΡΙΖΑ υποφέρει από την αποτυχία του να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση και τη διαμάχη που ξέσπασε γύρω από τον νέο νόμο για το τηλεοπτικό πεδίο, η συνταγματικότητα του οποίου αμφισβητείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!