Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Προχωρά στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Χίου
[Κέρδος]: Προχωρά στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Χίου

[Κέρδος]: Προχωρά στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Χίου

Στην δεύτερη φάση εισέρχεται ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Χίου από το ΤΑΙΠΕΔ με τη συμμετοχή και των τριών ομίλων που είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα από χθες έχουν πρόσβαση στο VDR, την ψηφιακή βάση δεδομένων, προκειμένου να μελετήσουν όλα τα στοιχεία του διαγωνισμού και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μαρίνας Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των κειμένων που έχουν αναρτηθεί και θα μελετήσουν οι υποψήφιοι παραχωρησιούχοι είναι η πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών προσφορών, το κείμενο της σύμβασης παραχώρησης και άλλα νομικά έγγραφα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία επενδυτικά σχήματα που έχουν προεπιλεγεί και μπορούν να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές είναι:

1. AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε – ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
2. PAN BROTHERS ASSOCIATES, INC.
3. ΚΑΣΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 και οι δεσμευτικές προσφορές για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου για τουλάχιστον 35 χρόνια, θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 16 Ιουλίου.

Η μαρίνα Χίου βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα των ανατολικών ακτών της Χίου, σε απόσταση 2,5 χλμ από το κέντρο της πόλης της Χίου και από τον κεντρικό λιμένα, όπως και σε απόσταση περίπου 6χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!