Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλά τριών μηνών οι τιμές
[Κέρδος]: Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλά τριών μηνών οι τιμές

[Κέρδος]: Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλά τριών μηνών οι τιμές

Η υποχώρηση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού και η ανακωχή στις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας κράτησαν τις τιμές του πετρελαίου κοντά σε υψηλά τριών μηνών, με το μπρεντ να παραμένει σε ανοδική τροχιά για έκτη διαδοχική συνεδρίαση.
Η τιμή του μπρεντ αναρριχήθηκε ενδοσυνεδριακά πάνω από τα 66 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του αμερικανικού αργού ήταν μία ανάσα από τα 61 δολάρια το βαρέλι.

Ο όγκος των συναλλαγών ήταν περιορισμένος εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, αλλά και λόγω των πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ με την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Οι τιμές του πετρελαίου είναι σε ανοδική τροχιά από την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ως στήριγμα και την απόφαση της πετρελαϊκής συμμαχίας ΟΠΕΚ+ για βαθύτερες μειώσεις στην παραγωγή, αλλά και λόγω των βελτιωμένων προοπτικών για την παγκόσμια οικονομία.

Τα στοιχεια για μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού κατά 1,1 εκατ. βαρέλια στην εβδομάδα έως τις 13 Δεκεμβρίου προσέφεραν ακόμη ένα στήριγμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!