Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Πάρε και εσύ επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Μπορείς
[Κέρδος]: Πάρε και εσύ επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Μπορείς

[Κέρδος]: Πάρε και εσύ επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Μπορείς

Ανοίγει η πλατφόρμα (μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες). Κάνεις την αίτηση. Βλέπεις το επίδομα στον τραπεζικό σου λογαριασμό μέχρι το τέλος του χρόνου. Και αν θες να μην σε… κυνηγήσουν για αχρεωστήτως καταβληθέντα, αγοράζεις και λίγο πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2020.

Πόσο “λίγο” είναι το πετρέλαιο που πρέπει να αγοράσεις; Σαφώς λιγότερο σε σχέση με πέρυσι γι’ αυτό και στο υπουργείο Οικονομικών περιμένουν φέτος κατακόρυφη αύξηση στον αριθμό των αιτήσεων για το επίδομα. Αρκεί ο κόσμος να καταλάβει την μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει σε σχέση με πέρυσι. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα καθώς δεν έχει καν εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση (σ.σ παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών). Και αυτό όμως θα λυθεί μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αλλά και το ποσό του επιδόματος που σας αναλογεί μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Με βάση τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να κάνουν την αίτησή τους πριν αγοράσουν πετρέλαιο και εφόσον καλύπτουν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, να εισπράξουν την επιδότηση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!