Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Οριακές απώλειες στη Wall Street
[Κέρδος]: Οριακές απώλειες στη Wall Street

[Κέρδος]: Οριακές απώλειες στη Wall Street

Χαμηλότερα κινήθηκε η Wall Street καθώς οι επενδυτές δεν βλέπουν πιθανή μια «αρχική» εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας πριν τη λήξη της διορίας για την επιβολή επιπλέον δασμών σε κινεζικά προϊόντα στις 15 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα, κινέζος αξιωματούχος του υπουργείου Εμπορίου δήλωσε ότι το Πεκίνο ελπίζει σε συμφωνία πριν τη λήξη της προθεσμίας ενώ από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Γεωργίας των ΗΠΑ, Σόνι Πέρντιου ανέφερε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περιμένει «μια κίνηση» από την Κίνα προκειμένου να αποφευχθούν νέοι δασμοί.

Επιπλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρέθηκε και η παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωσαν ότι το κατηγορητήριο για την παραπομπή του προέδρου Τραμπ σε δίκη περιλαμβάνει τα παραπτώματα της κατάχρησης εξουσίας και παρακώλυσης της δικαιοσύνης.

«Το να παραπέμψεις έναν Πρόεδρο που έχει αποδειχθεί μέσα από αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ίσως της πιο ισχυρής οικονομίας στην ιστορία της χώρας μας, ότι έχει μία από τις πιο επιτυχημένες προεδρίες όλων των εποχών και το πιο σημαντικό, ότι δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ λάθος είναι τεράστια Πολιτική Τρέλα!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μεταξύ, η πτώση της παραγωγικότητας στις ΗΠΑ ήταν ελαφρώς μικρότερη το τρίτο τρίμηνο του 2019 από ό,τι είχε μετρηθεί αρχικά.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η αμερικανική κυβέρνηση, η παραγωγικότητα υποχώρησε 0,2% το τρίτο τρίμηνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!