Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: ΟΠΑΠ: Νέες υπηρεσίες μέσω των θυγατρικών tora Wallet και tora Direct
[Κέρδος]: ΟΠΑΠ: Νέες υπηρεσίες μέσω των θυγατρικών tora Wallet και tora Direct

[Κέρδος]: ΟΠΑΠ: Νέες υπηρεσίες μέσω των θυγατρικών tora Wallet και tora Direct

Σειρά νέων υπηρεσιών, από πληρωμή λογαριασμών μέχρι ανανέωση χρόνου ομιλίας, παρέχει ο ΟΠΑΠ , και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων, μέσω των δύο θυγατρικών εταιρειών tora Wallet και tora Direct. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών. Η tora Direct είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την πώληση καρτών τηλεφωνίας σε «άυλη» μορφή στην Ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα καταστήματα ΟΠΑΠ μετατρέπουν την εξόφληση λογαριασμών σε απλή υπόθεση καθώς βάζουν «τέλος σε ουρές και αναμονή». Στην ουσία επιτρέπουν «εξόφληση λογαριασμών μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο», αλλά και «ανανέωση χρόνου ομιλίας χωρίς έξτρα χρεώσεις».

«Μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ είναι πλέον αρκετή για την εύκολη και γρήγορη εξόφληση λογαριασμών, χωρίς ουρές και αναμονή, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών tora. H υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι αργά το βράδυ, σε περισσότερα από 2.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας την πλειονότητα των λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου».

Ποιοι λογαριασμοί εξοφλούνται; Ηλεκτρισμού, Φυσικού αερίου,Ύδρευσης, Σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, Συνδρομητική τηλεόραση, Οφειλές Δημοσίου (ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, κ.ά.), Τέλη κυκλοφορίας και Ασφάλειες

Η οικογένεια υπηρεσιών tora “δεν περιορίζεται στην πληρωμή λογαριασμών. Σε περισσότερα από 3.500 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα μπορεί κάποιος να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας για το κινητό του τηλέφωνο χωρίς έξτρα χρεώσεις”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!