Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Μοσκοβισί: Αν οι Ελληνες κάνουν όσα πρέπει και οι Ευρωπαίοι θα πράξουν τα δέοντα – Ηλθε η ώρα να μιλήσουμε για το χρέος
[Κέρδος]: Μοσκοβισί: Αν οι Ελληνες κάνουν όσα πρέπει και οι Ευρωπαίοι θα πράξουν τα δέοντα – Ηλθε η ώρα να μιλήσουμε για το χρέος

[Κέρδος]: Μοσκοβισί: Αν οι Ελληνες κάνουν όσα πρέπει και οι Ευρωπαίοι θα πράξουν τα δέοντα – Ηλθε η ώρα να μιλήσουμε για το χρέος

Εχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, δήλωσε ο Π. Μοσκοβισί στη συνάντηση που είχε με τον Πρ. Παυλόπουλο και προσέθεσε ότι πρώτη αξιολόγηση έκλεισε έγκαιρα και η δεύτερη είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει το θέμα με τους αρμόδιους υπουργούς και πρωτίστως, με τον Έλληνα πρωθυπουργό, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Αφού ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα «που αξίζει την εμπιστοσύνη μας», προσέθεσε ότι ενώ διαβεβαίωσε ότι «εφόσον οι ελληνικές αρχές κάνουν όλα αυτά τα οποία οφείλουν να κάνουν, είναι αναμφισβήτητο ότι και οι Ευρωπαίοι εταίροι τους θα πράξουν τα δέοντα από την δική τους πλευρά.

Θέλω, λοιπόν, να πω σε όλους τους Έλληνες ότι τώρα έχει έρθει η στιγμή για να μιλήσουμε για το θέμα του χρέους.

Είναι κάτι το οποίο θα έχω κι εγώ την ευκαιρία ν’ αναφέρω κατ’ ιδίαν στο Eurogroup την ερχόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ότι οπωσδήποτε πλέον πρέπει να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μέσω βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων μέτρων».

Επίσης, όσον αφορά το ΔΝΤ, τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του, για την αξιοπιστία όλου του ελληνικού προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!