Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Μικτά πρόσημα στη Wall Street
[Κέρδος]: Μικτά πρόσημα στη Wall Street

[Κέρδος]: Μικτά πρόσημα στη Wall Street

Τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει σε θετικό πρόσημο και τους τρεις δείκτες της Wall Street η δήλωση Μνούτσιν ότι «είμαστε στο 90% του δρόμου, όσον αφορά τη συμφωνία (με την Κίνα) και πιστεύω ότι υπάρχει το μονοπάτι για την ολοκλήρωσή της».

Όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Κινέζος ομόλογός του μπορούν να σημειώσουν πρόοδο στις εμπορικές συνομιλίες κατά τη συνάντησή τους στη Σύνοδο της G-20, το Σάββατο.

«Το μήνυμα που θέλουμε να ακούσουμε είναι ότι επιθυμούν να επιστρέψουν στο τραπέζι (του διαλόγου) και να συνεχίσουν, επειδή πιστεύω ότι το ισορροπημένο εμπόριο και η συνέχιση της ανοικοδόμησης αυτής της σχέσης θα έχει καλό αποτέλεσμα για την οικονομία τους και την αμερικανική οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι πιθανό να φτάσω σε εμπορική συμφωνία με τον Σι στην G20 και να αποφευχθεί η ανάγκη για περαιτέρω δασμούς. Εάν αποφασίσω να επιβάλω επιπλέον δασμούς σε κινεζικά προϊόντα, θα μπορούσε να είναι 10% και όχι 25%», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μέτωπο του Ιράν, «η πρόταση της Ουάσιγκτον για διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη είναι μία απάτη», εκτίμησε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Aγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν στον επίσημο ιστότοπό του.

«Οι διαπραγματεύσεις είναι μια απάτη για αυτό που πραγματικά θέλουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!