Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Lamda: Τα βήματα για την ΑΜΚ των 650 εκατ. ευρώ
[Κέρδος]: Lamda: Τα βήματα για την ΑΜΚ των 650 εκατ. ευρώ

[Κέρδος]: Lamda: Τα βήματα για την ΑΜΚ των 650 εκατ. ευρώ

Τον «φιλόδοξο» στόχο ολοκλήρωσης της αύξησης κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, ως το πόσο των 650 εκατ. ευρώ, ως τις 20 Δεκεμβρίου φέρεται να έχει θέσει η Lamda, σε συνεργασία με το σχήμα των αναδόχων της αύξησης.

Το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου έχει κατατεθεί εδώ και ημέρες στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και οι σύμβουλοι δουλεύουν εντατικά, προκειμένου να εγκριθεί την επόμενη ή το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα, προκειμένου η περίοδος εξάσκησης των δικαιωμάτων να «τρέξει» το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα παρουσιάσεων της εταιρείας και ειδικότερα του σχεδίου επένδυσης στο Ελληνικό, μετά το μπαράζ των εκθέσεων. Τις προηγούμενες ημέρες η Lamda παρουσιάστηκε σε ξένους πελάτες της Πειραιώς, είχαν προγραμματισθεί συναντήσεις στο Λονδίνο με πελάτες της Eurobank.

Θα ακολουθήσουν, ως το τέλος του μήνα, παρουσιάσεις από Axia και Euroxx, που συμμετέχουν επίσης στο σχήμα αναδοχής μαζί με Πειραιώς και Eurobank.

Το «πυκνό» πρόγραμμα παρουσιάσεων υποστηρίζει το πλάνο ολοκλήρωσης της αύξησης κεφαλαίου ως το τέλος του έτους και τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς χθες η μετοχή επέστρεψε μετά από καιρό πάνω από τα επίπεδα των 7,50 ευρώ (κλείσιμο στα 7,69 ευρώ) με ικανοποιητικό όγκο συναλλαγών.

Οι συστάσεις των αναλυτών

Με σύσταση «outperform» και στόχο NAV για τις υφιστάμενες δραστηριότητες 722 εκατ. ευρώ ή 9,2 ανά μετοχή, ξεκινά κάλυψη για την Lamda Development η Piraeus Securities.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!