Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Κουτσιβίτης: Γιατί παραιτήθηκα από CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης
[Κέρδος]: Κουτσιβίτης: Γιατί παραιτήθηκα από CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης

[Κέρδος]: Κουτσιβίτης: Γιατί παραιτήθηκα από CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης

Tην παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης» επιβεβαίωσε ο Στέλιος Κουτσιβίτης μιλώντας στο Euro2day.gr.

Ο Στ. Κουτσιβίτης αποδίδει την παραίτησή του σε προσωπικούςλόγους, κάνοντας λόγο για την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου κύκλου που περιελάμβανε την έκδοση ΚΥΑ και Προεδρικού Διατάγματος για την ανάπλαση του Αστέρα, την αδειοδότηση κατασκευής πολυτελών κατοικιών και την πρόσφατη έκδοση (Ιούνιο) του Προεδρικού Διατάγματος για την ανάπλαση της μαρίνας του συγκροτήματος.

Ο ίδιος επισημαίνει την επιτυχημένη επαναλειτουργία του συγκροτήματος, αρχικά από τον Μάρτιο και σε πλήρη μορφή από τον Ιούνιο της χρονιάς που διανύουμε, υπό τη διαχείριση της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων πολυτελείας FourSeasons.

Ο Στ. Κουτσιβίτης είχε αναλάβει καθήκοντα δ/ντος συμβούλου δύο χρόνια νωρίτερα (20 Ιουλίου 2017). Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr εξετάζεται σενάριο να καλυφθεί αρχικά η θέση από μέλος του υπάρχοντος Δ.Σ της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση εκ μέρους των μετόχων της Αστήρ Παλας.

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στη διοίκηση παραμένει, μέχρι στιγμής, αμετάβλητη η βασική διοικητική ομάδα στελεχών του συγκροτήματος παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για κύμα αποχωρήσεων.

πηγή euro2day.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!