Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Καραμανλής: Σε 3-4 μήνες η οριστική συμφωνία για την τιμή του ακατέργαστου νερού
[Κέρδος]: Καραμανλής: Σε 3-4 μήνες η οριστική συμφωνία για την τιμή του ακατέργαστου νερού

[Κέρδος]: Καραμανλής: Σε 3-4 μήνες η οριστική συμφωνία για την τιμή του ακατέργαστου νερού

Τεράστιο ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το 2013 και δεν μπορεί να συνεχιστεί κι άλλο αποτελεί το θέμα της τιμής του ακατέργαστου νερού δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ανακοίνωσε ότι μέσα σε 3-4 μήνες το Ελληνικό Δημόσιο και η ΕΥΔΑΠ μετά από συστηματική δουλειά θα έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Εγκαινιάζοντας την σημαντική έκθεση για τα 90 χρόνια από την κατασκευή του φράγματος του Μαραθώνα που θα λειτουργεί στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” στην οδό Πειραιώς με σπάνιες φωτογραφίες και υλικό από την περίοδο κατασκευής του έργου ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι “η ΕΥΔΑΠΕΥΔΑΠ -2,60% σήμερα αποτελεί μια εισηγμένη εταιρεία, με κύριο μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο, ο οποίος και θα παραμείνει κύριος μέτοχος.” “Η διοίκησή της , όμως,πρόσθεσε, και το management, επιλέγονται – και πρέπει να επιλέγονται – όχι με πολιτικά, αλλά με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια, πάντα με σεβασμό στον δημόσιο χαρακτήρα του νερού.”

Ο κ Καραμανλής ανακοίνωσε σειρά έργων που έχουν να κάνουν με το φράγμα του Μαραθώνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Όπως ανέφερε την περίοδο αυτή, βρίσκεται σε εξέλιξη από την αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διαγωνισμός για την ανάθεση Ειδικής Διαχειριστικής Μελέτης για το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα. Σκοπός είναι η διερεύνηση της επάρκειας των υδάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!