Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Folli Follie: Παράταση μιας ημέρας για τις απαντήσεις σε ΕΚ
[Κέρδος]: Folli Follie: Παράταση μιας ημέρας για τις απαντήσεις σε ΕΚ

[Κέρδος]: Folli Follie: Παράταση μιας ημέρας για τις απαντήσεις σε ΕΚ

Παράταση κατά μία εργάσιμη ημέρα φέρεται να ζήτησε και να έλαβε η Folli Follie από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να αποστείλει το σχετικό υπόμνημα που εντάσσεται στο πλαίσιο του δικαιώματος ακρόασης που η εποπτική αρχή απηύθυνε προ εβδομάδος στην εισηγμένη εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η παράταση έγινε δεκτή από την Ε.Κ. και κατόπιν τούτου, η σχετική προθεσμία της FFG μετατίθεται για την ερχόμενη Δευτέρα.

Νομικοί κύκλοι σχολίαζαν στο Euro2day.gr πως επί της ουσίας δεν υφίσταται λόγος παράτασης καθώς εάν η εταιρεία ήταν σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα της Ε.Κ., θα το είχε πράξει εγκαίρως και όχι δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η άποψη εκπροσώπων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με τους οποίους συνομίλησε το Euro2day.gr. Επιμένουν και αυτοί στην άποψη που προ εβδομάδων διατύπωσαν αρχικώς, ότι δηλαδή η προθεσμία που «τρέχει» για την εισηγμένη εταιρεία εντάσσεται στο πλαίσιο του σχετικού νομού, ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξει το διαμορφωθέν τοπίο.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναμένει τις απαντήσεις της εισηγμένης εταιρείας την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου -εάν αυτές δεν ληφθούν τελικά ή κριθούν ανεπαρκείς- να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες που προβλέπει ο Ν 4443: Διοικητικές κυρώσεις και παραπομπή της υπόθεσης στον εισαγγελέα, με την κατηγορία χειραγώγησης της αγοράς μέσω διασποράς πλαστών ειδήσεων και παραπλάνησης του επενδυτικού κοινού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!