Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Έως 13/12 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Στηρίζω» του ΕΕΘ
[Κέρδος]: Έως 13/12 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Στηρίζω» του ΕΕΘ

[Κέρδος]: Έως 13/12 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Στηρίζω» του ΕΕΘ

Τη δεύτερη φάση του Ειδικού Προγράμματος «Στηρίζω», ενός προγράμματος που στόχο έχει να ενισχύσει οικονομικά επαγγελματίες-μέλη του ΕΕΘ, που σήμερα, λόγω της κρίσης, στερούνται μέχρι και τα βασικά αγαθά, ανακοινώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!

«Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να μείνουμε απαθείς απέναντι σε εικόνες φτώχειας συναδέλφων. Έτσι, μελετήσαμε και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα “Στηρίζω” στο οποίο θα συμμετέχουν ως δικαιούχοι άνθρωποι που είναι μέλη του ΕΕΘ και αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα», τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Ζορπίδης.

Στους δικαιούχους θα διανεμηθεί κάρτα, στην οποία θα έχει πιστωθεί το ποσό των 200 ευρώ. Με αυτήν θα μπορούν να ψωνίζουν βασικά αγαθά από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο, το πρόγραμμα «Στηρίζω», εκτός από ένα χέρι βοηθείας στους συναδέλφους που χτυπήθηκαν από την κρίση, συνδράμει και στον εμπλουτισμό της κίνησης στην αγορά, καθώς τα χρήματα της οικονομικής συνδρομής προς τους δικαιούχους θα καταλήξουν στην αγορά της πόλης.

Το Πρόγραμμα «Στηρίζω» προτάθηκε από τη Διοίκηση στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα τεχνικά ζητήματά του, τα έχει αναλάβει εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα αυτόν. Τα θέματα της προετοιμασίας του αναλύθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και σε σύσκεψη ανάμεσα στους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ.

Οι δικαιούχοι του «Στηρίζω» θα πρέπει:

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!