Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Εκατοντάδες ακίνητα στο «σφυρί» – Από επαύλεις μέχρι βιομηχανικά κτίρια και ξενοδοχεία
[Κέρδος]: Εκατοντάδες ακίνητα στο «σφυρί» – Από επαύλεις μέχρι βιομηχανικά κτίρια και ξενοδοχεία

[Κέρδος]: Εκατοντάδες ακίνητα στο «σφυρί» – Από επαύλεις μέχρι βιομηχανικά κτίρια και ξενοδοχεία

Εκατοντάδες ακίνητα, από ξενοδοχεία και βίλες έως βιομηχανικά ακίνητα, αγροτεμάχια και θέσεις στάθμευσης αλλά και για πολλοστή φορά το «Αίολος Κεντέρης» βγαίνουν στο «σφυρί» αυτή την εβδομάδα.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί για αυτή την εβδομάδα 749 πλειστηριασμοί για χρέη στις τράπεζες ενώ από την άλλη εβδομάδα ξεκινούν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για οφειλές στο Δημόσιο. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ έχουν αναρτηθεί 15 πλειστηριασμοί ακινήτων εκ των οποίων οι 12 έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν στις 27 Απριλίου και οι 3 στις 16 Μαίου.

Oι τράπεζες επιτυχύνουν τις διαδικασίες στην προσπάθεια περαιτέρω μείωσης των κόκκινων δανείων και έτσι οι πλειστηριασμοί ανεβαίνουν πλέον κατά εκατοντάδες στην πλατφόρμα.

Συνολικά έχουν αναρτηθεί 6.652 πλειστηριασμοί, πολλοί από τους οποίους έχουν ανασταλεί μετά από ρύθμιση που υπέβαλλαν οι οφειλέτες ενώ μεγάλος αριθμός των πλειστηριασμών κηρύσσεται άγονος.

Μεταξύ άλλων στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί πολυτελείς επαύλεις, οικόπεδα, βιομηχανικά ακίνητα, καθώς και ακίνητα με πολύ υψηλή τιμή πρώτης προσφοράς. Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Οικόπεδο 2000 τμ στην Εκάλη με κατοικία αποτελούμενη από υπόγειο επιφανείας (115,00μ.τ.), ισόγειο επιφανείας (469,54μ.τ.), πρώτο (Α) πάνω από το ισόγειο όροφο επιφανείας (263,12μ.τ.). Επίσης υπάρχει αποτυπωμένη αποθήκη επιφανείας (355,00μ.τ.) και θέση στάθμευσης επιφανείας (320,25μ.τ.). Επίσης υπάρχει και πισίνα. Το ακίνητο είναι εκμισθωμένο με ετήσιο μίσθωμα 43.000 ευρώ. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 3,47 εκατ. ευρώ
  • Βίλα στην θέση «ΚΑΒΟ ΚΟΛΩΝΕΣ» του Δήμου Σουνίου Αττικής εντός ζώνης της παραλιακής Λεωφόρου Βουλιαγμένης – Σουνίου με οικία, που αποτελείται από ισόγειο και υπόγειο, επιφάνειας 101,61 τ.μ.και 259,54 τ.μ. αντίστοιχα. Πέραν αυτού υπάρχουν δύο ανεξάρτητα ισόγεια κτίσματα συνολικής επιφάνειας 120,00 τ.μ. καθώς και πισίνα. Επίσης επί του ίδιου αγρού άλλα τέσσερα ακίνητα, μία πισίνα 175 τμ. και ένα ημιπυπαίθριο μπάρμπεκιου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!